ÇUKURÖZ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Milli Eğitim Bakanlığımızın, Çorum Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün benimsediği vizyonunu paylaşarak gelişimine öncülük etmek, yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren, kendisine, ailesine, ülkesine ve tüm insanlığa karşı sorumluklarını yerine getiren, haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, fikri, vicdanı ve irfanı hür, kendine güven duyan, teknoloji araçlarını en verimli şekilde kullanan, değişim ve gelişime açık bireyler yetiştirerek yerel, ulusal ve uluslararası başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan, çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek, böylece, ilçemizin kültür ve eğitim kenti olmasını sağlamaktır.

Başarılar: 2016-2017 yılında TEOG sınavında 466 puan alan öğrencimiz Medine ÖZDİNÇ İskilip Danişment Fen Lisesine yerleşmiştir.

Saatler: Pazartesi, Çarşamba, Perşembe Cuma 08:30-15:30; Salı 08:30-16:25
Servis Bilgisi: Bir adet taşımalı okul servisimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0364 395 21 20 / 0538 352 13 88

WEB - https://cukuroziho.meb.k12.tr

Adres - ÇUKURÖZ KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ÇUKURÖZ MERKEZ KÜME EVLERİ BAYAT ÇUKUROZU ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 114 BAYAT / ÇORUM

Yerleşim Yeri - Çukuröz Köyü Küme Evler No:114

Ulaşım Köy servisleriyle yapılıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 28 km İl Merkezine 115 km´dir